Elektrische steps

Duurzaam en multifunctioneel 

Elektrische steps

Met zijn dikke banden, schijfremmen en ovale stuur oogt de step futuristisch. Het is een kek hebbeding, een luxe alternatief voor de vouwfiets. Met het verschil dat je niet buiten adem aankomt op je bestemming. De elektromotor van de step sleurt je binnen luttele seconden naar bijna 20 kilometer per uur. En houdt dat maximaal 30 kilometer vol.

De step is een vervoersmiddel voor de toekomst. Als we met z'n allen willen werken aan een duurzamere wereld, minder files en meer gemak dan is de elektrische step daar een geweldig alternatief voor. Regelgeving in Nederland maak het op dit moment nog lastig om de step op de openbare weg te gebruiken maar er wordt over gesproken om deze op korte termijn aan te passen. Wij zien bijvoorbeeld de step als een zeer geschikt vervoersmiddel om te gebruiken op snelfietsroutes. Hiermee kunnen we forensen een alternatief bieden voor de fiets, scooter en natuurlijk auto.

Wij gebruiken de steps om flexibeler te zijn met onze chauffeursdiensten van Mijn Driver. Dit levert ons niet alleen tijdswinst op maar het is ook een prachtige marketingtool met een zeer hoge attentiewaarde. 

Wij verstrekken u graag meer informatie over de steppen. Wij kunnen tevens de levering hiervan verzorgen, demonstratie geven en extra informatie verstrekken.